20/4/2023

Arpicon Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Creotek Oy:tä

Vahvistimme jo vahvaa osaamistamme rakennusalalla hankkimalla Arpicon Oy:n liiketoiminnat.  

Arpicon Oy:n Arto Piiroisen mukaantulo liiketoimintaamme tuo rutkasti osaamista uudis- ja saneerausrakentamisen puolelle. Jatkossa tavoitteenamme on vahvistaa ennen kaikkea pientalojen urakointia, tarjoten palveluitamme niin talotoimittajille kuin suoraan kuluttaja-asiakkaille osa- tai kokonaisurakoinnissa aina perustuksista pinnoitustöihin saakka.

Arpicon Oy on toiminut rakennusalan eri tehtävissä vuodesta 2009 lähtien Kuopion talousalueella. Viime vuosina Arpicon on erityisesti keskittynyt pientalokohteiden rakentamiseen talotoimittajille ja kuluttaja-asiakkaille. Aiempi vuosien kokemus saneerausrakentamisesta on tuonut vahvan ammattitaidon rakentamisen kaikista osa-alueista. Arpicon on historiansa aikana toteuttanut myös laajempia kokonaisuuksia perustajaurakoitsijana. 15 vuoden aikana yrityksellä on ollut useita satoja kohteita ja asiakkaita joita on aina palveltu asiakkaan tarpeiden mukaan laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Arton ja Arpiconin asiakaslähtöinen toimintatapa istuu Creotekin arvoihin mainiosti ja tulevan yhteistyön kautta pääsemme laajentamaan laadukasta palveluvalkoimaamme entisestään.

Lisätietoja toiminnastamme antaa:

Arto Piiroinen, p. 044 333 9685, arto.piiroinen(a)creotek.fi

Panu Karikumpu, p. 050 400 6224, panu.karikumpu(a)creotek.fi