PALVELEMME TEITÄ RAKENNUSALAN KARTOITUS-, TUTKIMUS-, MITTAUS- JA ASIANTUNTIJATEHTÄVISSÄ

Palvelemme vuosien kokemukselle erilaisissa rakennusalan asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijoidemme työnä on selvittää, tutkia ja kartoittaa kiinteistön kuntoa, mahdollisia vaurioita, sisäilmaongelmia ja haitta-aineita, sekä valvoa ja suunnitella korjauksia.

Olipa kysymyksesi pieni tai suuri, me autamme löytämään askeleet eteenpäin ja tarjoamme tarpeisiisi soveltuvaa palvelua.

Tarjoamme puolueetonta, luotettavaa ja laadukasta osaamista muun muassa asuntokaupan, kosteusvaurio- ja vesivahinkotilanteiden sekä korjausrakentamisen tehtäväkentissä.

Noudatamme työssämme Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.


Asumisterveysyksikön asiantuntijat palvelevat niin yksityishenkilöitä kuin taloyhtiötä kiinteistöjen kunnon, terveys- ja turvallisuusriskien, vaurioiden ja korjaustarpeiden selvittämisen tehtäväkentissä. Lue lisää ->
Kartoituspalveluiden asiantuntijat hallitsevat monipuolisesti erilaiset kiinteistöjen kartoitus- ja mittaustyöt muun muassa vesivahinkokohteissa. Ammattitaitomme kattaa koko korjaushankkeen asiantuntijatyön vahinko- ja kosteuskartoituksista suunnitteluun ja valvontaan sekä tarvittavat haitta-ainekartoitus- ja kuivaustyöt. Lue lisää ->

Pidämme kiinni arvoistamme ja kehitämme itseämme ja toimintatapojamme jatkuvasti